Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Descriere

Situat în Zakynthos (Zakynthos), Diana Hotel este aproape de Muzeul Solomos și Kalvos, Muzeul Bizantin din Zakinthos, și Solomos Square.

Localizare

Hotelul Diana, situat într-o zonă centrală, dar liniștită, în Piața Agios Markos din localitatea Zante. Portul de feriboturi din Zakynthos este la 200 de metri, iar renumita Biserică Agios Dionisios se află la 1 km. Aeroportul Internațional Dionysios Solomos este situat la 6 km. 

Facilitati Hotel

Acesta oferă camere decorate cu gust și un centru de wellness cu saună și cadă cu hidromasaj. Există și o mică sală de sport.Oaspeții își pot începe ziua cu un mic dejun continental oferit în sala de mese. La proprietate există, de asemenea un snack bar și room service. La câțiva pași sunt restaurante și baruri.

Facilitati camere

Toate camerele cu aer condiționat de la Diana, decorate în nuanțe naturale, cu mobilier în culori vii are balcon. Fiecare dintre ele are TV cu ecran plat prin cablu, frigider și seif. Baia privată este dotată cu duş sau cadă. Se oferă acces gratuit la conexiunea WiFi în toate zonele.

 

 

***Descrierea este cu caracter informativ!

Pentru descrierea completa este necesara consultarea site-ului oficil al hotelului (https://www.dianahotels.gr/en/diana-hotel) si a fact sheet-ului!

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.