Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Aziza Thalasso Golf


Descriere

LOCALIZARE
Situat pe faleza, acest hotel de 4 stele, exclusiv pentru adulti, se afla la 3 kilometri de centrul orasului Hammamet.

FACILITATI
Are 2 piscine, centru de fitness si receptie cu program nonstop, precum si un birou de turism.
Cafeneaua in stil maur serveste ceai de menta si gazduieste divertisment cu muzica live si dans din buric. Pe terasa panoramica de la Sentido Aziza Beach Golf & Spa se servesc specialitati tunisiene.
Centrul spa al hotelului ofera masaje la cerere, iar oaspetii pot juca biliard. Accesul gratuit la Wi-Fi este disponibil in tot hotelul.
Hotelul ofera parcare privata gratuita si transfer gratuit de la/la terenul de golf Yasmine.
Pentru iubitorii de a petrece timpul in mod activ, hotelul dispune de o masa de tenis de masa. Printre facilitati se numara o cada cu hidromasaj. Clientii beneficiaza de acces Wi-Fi gratuit la Internet. Clientii isi pot rezerva micul dejun in camera. Este disponibila o plimbare cu canoe, care va ofera posibilitatea de a va bucura in liniste de aerul proaspat si frumusetea imprejurimilor

RESTAURANT
Micul dejun se serveste in fiecare dimineata si exista, de asemenea, o cafenea.Un meniu special ofera feluri de mancare dietetice, la comanda prealabila.

CAMERE
Camerele cu aer conditionat de la Sentido Aziza Beach Golf & Spa ofera minibar si balcon cu vedere la mare. Camerele echipate cu TV cu ecran plat au baie privata cu uscator de par.

*Nota informativa: Pentru anumite facilitati din hotel sau din camera se pot solicita taxe suplimentare. In momentul sosirii la hotel, solicitati receptionerului sa va informeze cu exactitate asupra lor.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.