Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

PICKALBATROS ALF LEILA WA LEILA HURGHADA


Descriere

Hotelul de 4 stele Alf Leila Wa Leila (O mie și una de nopți) este situat în Hurghada, la aproximativ 400 de metri de plajă. Hotelul are 6 piscine, 5 restaurante și 1 teren de tenis și oferă un serviciu gratuit de transfer de la/ la plajă.Acest hotel all inclusive oferă mai multe opțiuni de luat masa: restaurantul elegant Le Marche, care servește preparate din bucătăria regională și internațională, restaurantul asiatic L`Asiatique, restaurantul italian La Casa & Oriental şi Tagine. De asemenea, există și zona de restaurante Club Mac şi Beach Bar pentru gustări.Oaspeții beneficiază de parcare privată gratuită. Leila Wa se află la 20 de minute de mers cu mașina de Aeroportul Internațional Hurghada și la 25 de minute de mers cu mașina de centrul orașului. Proprietatea oferă acces gratuit la plaja complexului Dana Beach și o intrare gratuită la parcul acvatic al complexului Jungle aqua park (o dată pe sejur).

Localizare

 Leila Wa se află la 20 de minute de mers cu mașina de Aeroportul Internațional Hurghada și la 25 de minute de mers cu mașina de centrul orașului.
 

Facilitati Hotel

Hotelul de 4 stele Alf Leila Wa Leila (O mie și una de nopți) este situat în Hurghada, la aproximativ 400 de metri de plajă. Hotelul are 6 piscine, 5 restaurante și 1 teren de tenis și oferă un serviciu gratuit de transfer de la/ la plajă.

Acest hotel all inclusive oferă mai multe opțiuni de luat masa: restaurantul elegant Le Marche, care servește preparate din bucătăria regională și internațională, restaurantul asiatic L`Asiatique, restaurantul italian La Casa & Oriental şi Tagine. De asemenea, există și zona de restaurante Club Mac şi Beach Bar pentru gustări.

Oaspeții beneficiază de parcare privată gratuită.

Proprietatea oferă acces gratuit la plaja complexului Dana Beach și o intrare gratuită la parcul acvatic al complexului Jungle aqua park (o dată pe sejur).

Facilitati Camere

Camerele de la Alf Leila Wa Leila sunt luminoase şi aerisite. Acestea au o zonă de relaxare cu birou şi TV prin satelit și un balcon spațios.

Băile includ articole de toaletă de lux.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.