Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Recif Attitude (Royal Road)


Descriere

Situat pe coasta de nord-vest din Mauritius, hotelul de 3 stele Recif Attitude va invita sa va bucurati de o vacanta intr-un cadru idilic cu vedere la parcul marin protejat ce ofera un adevarat spectacol la apus.

Facilitati camere

Hotelul Recif Attitude de 3 stele are 70 de camere primitoare cu o atmosfera de tip boutique. Acestea sunt impartite in trei categorii iar toate ofera un spatiu exterior pentru a va bucura de mediul natural in totala intimitate. Decorul interior ofera eleganta, materiale naturale cu o variatie de alb si negru. Cu o suprafata de aproximativ 25 mp, camerele pentru cupluri sunt decorate in culori relaxante si dispun de terasa sau balcon, aer conditionat, televizor, seif electronic, uscator de par, facilitate pentru cafea si ceai si mini bar. Pentru iubitorii de mare, camerele de cuplu de la malul marii, cu o suprafata de aproximativ 25 mp sunt ideale pentru a admira privelistea uluitoare a Oceanului Indian. Toate camerele sunt dotate confortabil cu terasa sau balcon, seif electronic, uscator de par, facilitate pentru cafea si ceai, mini bar si aer conditionat. Cu o suprafata de 35 mp, camerele deluxe pentru cupluri de la malul marii sunt spatioase si se deschid spre laguna. Fiecare este decorata cu pereti albi, lemn, ratan si cateva pete de culoare. Balconul fiecarei camere este sub panza si mobilat confortabil. Acestea sunt dotate, de asemenea cu aer conditionat, mini bar, facilitate pentru cafea si ceai, uscator de par, TV, seif electronic si telefon.

 

Facilitati hotel

Oferind preparate din bucataria internationala, specialitati din fructe de mare si mancaruri clasice mauritiane, Hotelul Recif Attitude are trei restaurante intr-o atmosfera relaxata de pe litoral. In plus, pe tot parcursul zilei, puteti sa mergeti la destinatia de mancare stradala, Taba-J. Situat chiar pe plaja, La Pointe aux Piments este restaurantul principal al hotelului, care serveste micul dejun, pranzul si cina intr-un cadru tip bufet. Acest hotel, care este membru al Fundatiei Green Attitude, se straduieste sa fie ecologic si durabil in tot ceea ce face. Cultura locala este foarte apreciata aici. Centrul spa al hotelului, Spa Attitude ofera tratamente din ingrediente naturale si uleiuri esentiale. Hammamul este disponibil gratuit. In timpul sederii, veti avea acces la plimbari cu barca cu fundul de sticla, caiace, hidrobiciclete si snorkeling. La cerere, pot fi organizate scufundari PADI, excursii cu catamaran si pescuit precum si inchiriere de vehicule sau scutere pentru excursii.

 

Localizare hotel

Recif Attitude este situat pe malul de nord-vest al insulei care este foarte dezvoltat la aproximativ 10 kilometri sud de Grand Baie si la nord de Port Louis. Datorita locatiei sale orientate spre vest, puteti vedea apusul in fiecare seara peste mare. Aeroportul se afla la o distanta de o ora de mers cu masina.

 

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Facilitati

Bar
Restaurant
Seif
Room Service
Transfer aeroport
Spalatorie - Curatatorie
Piscina exterioara
Parcare
Fitness
Acces internet
AC ( aer conditionat )
Sporturi
Centru Spa & Wellness
Umbrele si sezlonguri pentru piscina
Camera pentru bagaje
Wi-fi / Wireless Lan
Rent-a-car
Lux
Exotic
Recepție 24h
Camere nefumători