Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

OLTENIA

DescriereCapacitate hotel: 49 garsoniere, 70 camere duble, 46 camere duble, sala de conferinte cu o capacitate de 100 de locuri. Camerele duble 3* sunt dotate cu televizor si minibar, garsonierele sunt dotate cu televizor, minibar si aer conditionat.
Restaurante/Baruri: Restaurantul OLTENIA cu o capacitate de 130 locuri; Restaurantul - Pensiune OLTENIA cu o capacitate de 144 locuri.
Tratamente balneare: Baza de tratament a hotelului este destinata tratarii urmatoarelor afectiuni: afectiunile cailor respiratorii, otorinolaringologice, reumatismale si afectiunilor asociate. In tratamente se folosesc apele minerale iodurate, sulfuroase si cele sulfuroase slab bicarbonatate.
Proceduri majore : aerosoli individuali, pulverizatii camera, bai generale si partiale la cada, aplicatii parafina, bai galvanice.
Proceduri adiacente: inhaloterapie cu medicamente, electroterapie, magnetoterapie, ultrasunete, solux, kinetoterapie de grup la sala, cura de teren, ultraviolete.
Agrement/Sport: piscina in aer liber; Centru SPA (sauna umeda si uscata, piscina, bazin iod, sala fitness, jacuzzi). Perioada de functionare: 15.06 - 15.09.2020.

Turistii cazati in hotel vor beneficia de acces gratuit la piscina exterioara si la centrul SPA, in perioada de functionare a acestora.

Pentru a beneficia de tratament conform ofertei, turistul trebuie sa se prezinte cu biletul - tip de trimitere de la medicul de familie sau medicul specialist si cardul de sanatate. In tariful pentru tratament sunt cuprinse doua consultatii medicale (una la venire si una la plecare) si trei proceduri de tratament / zi / persoana.

In cazul pachetelor cu pensiune completa (meniu fix) se intra cu cina si se iese cu pranzul.
Check-in-ul se va face incepand cu ora 18.00, iar check-out-ul pana in ora 14.00.

Nu se accepta cazarea persoanelor insotite de animale de companie.

Pentru copiii cu varsta pana la 12 ani se acorda gratuit 2 proceduri de tratament pe zi, in baza biletului de trimitere de la medicul de familie si a copiei certificatului de nastere.
Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.