Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

HOTEL CIUCAS

Descriere

Hotelul Ciucas este clasificat cu 3 stele si reprezinta una dintre cele mai mari unitati de cazare din statiunea Baile Tusnad. Hotel Ciucas este localizat pe Drumu National D N 12 , in Baile Tusnad la mijlocul distantei dintre Brasov si Miercurea Ciuc. !! In pachetul de 6 nopti sunt incluse: 2 proceduri/zi. In pachetul de 5 nopti sunt incluze: 2 proceduri/zi, 5 zile de tratament.
Localizare:

Hotel Ciucas este localizat pe Drumu National D N 12 , in Baile Tusnad la mijlocul distantei dintre Brasov si Miercurea Ciuc.

Facilitati hotel:

Restaurantul hotelului, cu o capacitate de 170 de locuri, vine in intampinarea clientilor sai cu un meniu bogat de preparate romanesti. De asemenea, locatia pune la dispozitia clientilor 5 sali de conferinte, cu o capacitate totala de 300 de persoane pentru organizarea sedintelor si intalnirilor de afaceri. Pentru relaxare oaspetii se pot destinde in centru SPA al hotelului.

Facilitati camere:

Camerele sunt atent utilate si mobilate, accesul se face pe baza cartelelor magnetce, mobilierul este modern, au telefon, tv, minibar, internet, uscator de par, iar in apartamente pe langa dotarile standard se gaseste si jacuzzi in camera.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.