Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

HILLSIDE BEACH CLUB HOTEL

Descriere

Hillside Beach Club este un complex de 5 stele din Fethiye, situat pe coasta Mării Egee. Apartamentele elegante și moderne ale complexului oferă vedere spectaculoasă la golful privat Kalemya. Înconjurat de pini, complexul are o coastă lungă de 315 de metri, cu apă cristalină albastră și o piscină mare în aer liber cu tobogane. Pentru rezervarile efectuate cu reducere Early Booking, hotelul solicita plata integrala a cazarii pana la finalul termenului.
Localizare

Hillside Beach Club este un complex de 5 stele din Fethiye, situat pe coasta Mării Egee. Aeroportul Dalaman este la doar 1 oră de complex.

Facilitati Hotel

Fie că preferați să vă relaxați sau să participați la activități, Hillside Beach Club pune la dispoziție o gamă largă de activități de yoga și nutriție, precum și un centru spa bine amenajat, teren de tenis și un centru de fitness modern. Centrul Spa Sanda Nature este amplasat într-o pădure de pini, oferind masaje tradițional balineze și o baie turcească autentică.

Dintre cele 3 plaje private ale complexului, 2 sunt doar pentru adulți. Oaspeții au la dispoziție o aplicație pentru plajă de unde pot comanda fără să se ridice de pe șezlong. Oferind servicii de pensiune completă, Hillside Beach Club are 3 restaurante care servesc preparate din bucătăria internațională și turcească, cu meniuri de sezon. Restaurantul principal cuprinde un bufet pentru copii și un bufet wellness. Seara, oaspeții se pot relaxa la Pasha on the Bay, care oferă o atmosferă romantică, cu muzică lounge, cocktailuri colorate și un meniu a la carte, sub cerul înstelat.

Facilitati Camere

dus
uscator de par
are conditionat centralizat
TV plat si telefon
mini-bar (contra cost)
seif (în camera, gratuit)
pardoseala - gresie
terasa (cu vedere la mare) - numai in camerele superioare
curatenie în camera - zilnic
schimbarea lenjeriei - zilnic
schimbarea prosoapelor - zilnic
Internet Wireless gratuit

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.