Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

COMPLEX VOX MARIS GRAND RESORT


Descriere

Complex Vox Maris 4 stele din Costinesti este unul dintre cele mai apreciate locuri de cazare de pe litoralul romanesc, datorita amplasarii in centrul statiunii si la mica distanta fata de plaja, a serviciilor de calitate si a intimitatii pe care o ofera. Complexul turistic este construit pe o suprafata de 7 hectare si este format din mai multe vile, restaurante, terase, 3 piscine pentru copii si adulti, sala de bowling (4 piste), teren de tenis, loc de joaca pentru copii, baruri, sala de fitness, sali de conferinta, toate inconjurate de un vast spatiu verde amenajat cu gazon, arbori, arbusti ornamentali, palmieri si flori. In interiorul complexului accesul este permis doar turistilor cazati aici, ceea ce asigura intimitate si un grad ridicat de securitate.
Camerele sunt amenajate confortabil, in culori calde si odihnitoare si sunt dotate cu aer conditionat, balcon cu vedere spre gradina, televizor, minibar si telefon. Masa se poate servi in Restaurant Vox Maris sau pe una dintre terasele in aer liber. Pentru cei mici, Vox Maris are amenajata o piscina cu apa mica si un loc de joaca.

Dotari camere
Camerele duble sunt spatioase (app 30 mp), pot avea in dotare 1 pat matrimonial sau 2 paturi twin care se pot uni, au grup sanitar cu dus/cada, aer conditionat, balcon sau terasa cu vedere spre gradina, televizor, minibar si telefon.
Camerele triple au aceleasi dotari ca si camerele duble, dar au in plus inca un pat de o persoana.
Apartamentul 2 camere este compus din dormitor cu pat matrimonial si living cu canapea extensibila cu suprafete generoase, televizor LCD in fiecare camera, frigider, aer conditionat si telefon. Numarul maxim de persoane care pot fi gazduite in acest tip de apartament este de 4 persoane.
Servicii
Internet wireless in receptie si pe terasa din jurul piscinei, acces gratuit la piscine cu sezlong si umbrela, parcare gratuita.
Piscina din fata vilelor este contra cost.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.