Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Lero (Dubrovnik)


Descriere

Descriere: Hotelul Lero de 3 stele a fost construit in 1971. In aproape jumatate de secol, Hotelul Lero a trecut prin multe schimbari, adaugand noi aripi cladirii principale, precum si o piscina in aer liber. Desi hotelul s-a schimbat in nenumerate randuri, un lucru a ramas acelasi - este punctul de intalnire al Dubrovnikului. Frumosul Piano Bar, este locul unde localnicii si calatorii fac aranjamente de afaceri sau pur si simplu vin sa se relaxeze cu cei dragi.

Localizare: Hotelul urban Lero se afla la aproximativ 300 de m de plaja si la 1,2 km de centrul orasului Dubrovnik. Aeroportul international se afla la o distanta de 25 de km.

Dotari camere: Toate camerele sunt mobilate modern si sunt dotate cu aer conditionat, TV cu ecran plat si canale prin satelit, seif, minibar si fierbator. Baile au cada sau dus, articole de toaleta gratuite si uscator de par. Pentru confortul oaspetilor sunt oferite halate de baie si slapi.

Facilitati hotel: Hotel Lero ofera turistilor sai 2 restaurante, 2 baruri, piscina, parcare, internet wi-fi gratuit, coafor, sala de conderinte, iar in apropiere se gasesc terenuri de tenis. Zilnic este disponibil un mic dejun tip bufet. Restaurantul tip bufet The Terra serveste preparate dalmate si internationale, iar restaurantul a la carte Taj Mahal ofera preparate din bucataria bosniaca. Oaspetii sunt invitati sa se relaxeze si sa se destinda pe sezlongurile de langa piscina sau sa savureze o bautura racoritoare in barul hotelului.
De asemenea, la receptie pot fi aranjate diverse excursii in zona Dubrovnik. Parcarea in garaj este disponibila pentru o taxa suplimentara, iar parcarea in fata hotelului este gratuita.
Spa & Wellness: Centrul SPA din Hotelul Lero ofera contra cost terapii, sedinte de masaj, jacuzzi, sauna finlandeza, baie de aburi, sala de fitness.
Sport si divertisment: Turistii se pot bucura de piscina exterioara, ori pot alege sa intreprinda activitati sportive la centrul sportiv din zona (exista 6 terenuri de tenis).

Pagina web: https://hotel-lero.hr/

Clasificare oficiala: 3 stele

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.