Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Descriere

Marina Beach Hotel este așezat într-o locație deosebită, chiar pe malul plajei cu nisip, oferind o experiență extraordinară a litoralului. Încadrat de peisaje pitorești, hotelul se află chiar pe coasta mării, oferind o priveliște senzațională a întinderii de apă, cu o vedere panoramică la golf. Această poziționare unică aduce o atmosferă deosebită și relaxantă, în care oaspeții pot admira și se pot bucura pe deplin de frumusețea mării și a naturii din jur.

Facilități hotel

Hotelul oferă o gamă largă de facilități, printre care se numără restaurantul principal Marina Beach și 2 restaurante à la carte: "Mehana" în Holiday Village și "Milanese" în Hotel Belleville. De asemenea, există un bar în recepție, un bar lângă piscină și un snack bar pe plaja Duni. Pentru divertisment, există un bar disco în aer liber în Holiday Village și un amfiteatru cu spectacole de seară tot acolo. Oaspeții se pot bucura și de o piscină în aer liber și un aqua park în Duni, precum și de un mini club pe teritoriul Duni, situat în Marina Beach. Hotelul oferă, de asemenea, două săli de conferințe, iar pentru activități sportive și relaxare, facilitățile din Marina Royal Palace includ un centru SPA, terenuri de tenis, tenis de masă, tir cu arcul, diverse clase de fitness și activități recreative precum volei și fotbal pe plajă.
 

Facilități camere

Camerele sunt dotate cu telefon, televizor, seif, aer condiționat, minibar, baie cu duș/cadă, uscător de păr și balcon.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Locatie