Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Descriere

Localizare: Situat pe faleza, la doar 5 minute de centrul statiunii Eforie Nord, El Stefanino va ofera conditii impecabile de cazare in sezon si extrasezon.

Descriere: Pozitia privilegiata a hotelului, deschiderea frontala spre mare te imbie sa urmaresti un spectaculos rasarit al soarelui din Marea Neagra, adierea continua a brizelor, precum si ambianta de relaxare si confort sunt doar cateva elemente care fac din hotelul nostru o locatie speciala.
Camere: Hotelul El Stefanino sta la dispozitia turistilor cu spatii de cazare in regim 3 margarete, in 5 camere duble cu vedere la mare, 8 duble fara vedere la mare, 2 apartamente fara vedere la mare, 8 apartamente cu vedere la mare, 4 camere duble family cu vedere la mare.

Apartamentele sunt alcatuite din living-room si dormitor. Toate camerele sunt dotate cu mobilier ultramodern, aer conditionat, TV cu canale prin cablu, frigider, telefon, conexiune internet permanenta. Baile private sunt dotate cu dus sau cada.

Facilitati: Parcare, Restaurant, Bar, Receptie 24 de ore, Grdin, Teras, Camere nefumtori, Camere pentru Familii, Seif, inclzire, Camer de bagaje, Aer conditionat,

Servicii de masa: Masa se asigura in restaurantul propriu, mic dejun bufet, pranz + cina in sistem bon valoric.

Servicii tratament: Se pot asigura la baza Hotelului Traian / Grand, pachet 5 zile / saptamana, 2 proceduri sau 3 proceduri; tratamentul se poate efectua in cursul saptamanii de luni pana vineri.

Animalele de companie sunt acceptate. Se pot percepe taxe.

Atractii si Obiective turistice in zona:La 15 km, Constanta a Acvariu, Planetariu, Muzeul de Istorie, Cazinoul, Satul de Vacanta, Statiunea Mamaia.
La 3 km,Statiunea Techirghiol cu Lacul Techirghiol si Manastire Sf.Maria.





Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Locatie