Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

FORTUNA 3* - Apartamente

Descriere

Hotel Fortuna 3 stele Eforie Nord este amplasat in centrul Statiunii Eforie Nord, la 10 minute de plaja.
Complet renovat in anul 2011, Hotel Fortuna ofera cazare in camere duble si apartamente dotate cu sistem de climatizare, minibar, televizor, balcon, internet wireless. Pentru siguranta turistilor, spatiile comune ale hotelului sunt prevazute cu camere de supraveghere.
Pentru relaxare, Hotel Fortuna pune la dispozitia oaspetilor sai o piscina cu apa sarata amenajata cu sezlonguri, umbrele si masute, o piscina pentru copii cu apa incalzita si tobogan, mese de biliard si ping-pong, o terasa exterioara frumos amenajata, precum si numeroase facilitati pentru familiile cu copii.
Pentru cei mici sunt amenajate doua locuri de joaca, unul in interior, denumit FortyLand (teatru de papusi, jocuri, activitati, concursuri) si altul in exterior (trambulina, casute, tobogane, leagane, balansoare, masute, scaune, air hockey, biliard pentru copii, fotbal de masa - program 09.00-14.00 si 16.00-21.00). Zilnic sunt organizate diferite programe de divertisment pentru copii. Hotel Fortuna ofera in mod gratuit, pentru copiii cu varsta de pana la 2 ani, carucioare si patuturi in camere.
Incepand cu vara 2019 Hotel Fortuna isi intampina oaspetii cu un nou snack-bar - White Cruise, cu o zona SPA pentru relaxare - Oasis SPA, si cu o noua zona de distractie amenajata cu jeturi de apa care vor racori si bine-dispune pe oricine.
Snack-barul White Cruise este amenajat intr-un spatiu modern, in care se va servi micul dejun si pranzul bufet/a la carte precum si bauturi, cocktailuri diversificate, intr-o ambianta deosebita, insotita de susurul fantanii muzicale. Micul dejun si pranzul se servesc sub forma de bufet suedez incepand cu a doua zi de cazare si se termina cu pranzul in ziua de check-out.
Hotel Fortuna mai are incheiate conventii cu restaurante si terase invecinate (Doneli, Grand, Coralis, Panoramic, Dana, Litoral, Lebada).
Oasis SPA include sauna uscata, sali de masaj, jacuzzi, zona de relaxare
.
Apartamentele sunt dotate cu camera de living care are in dotare o canapea extensibila (spatioasa pentru odihna a doua persoane), sifonier, doua fotolii cu masuta, televizor cu plasma, birou, comoda / dormitor compus dintr-un pat matrimonial, noptiera cu oglinda, sifonier




Servicii
Servicii gratuite: internet wireless, acces la locurile de joaca, acces la piscine cu sezlong (in limita locurilor disponibile), pastrarea bagajelor, pastrarea obiectelor de valoare, primirea si transmiterea mesajelor, informatii, servicii de trezire a turistilor, comenzi de taxi, carucioare si patuturi pentru infanti etc, Aqua Forty, Oasis Spa (sauna uscata, jacuzzi si o zona de destindere).
Servicii contra cost: spalatorie, calcatorie, servicii de inchiriere pat suplimentar etc.
Nu se accepta animale de companie.
Facilitati: Piscina Internet Sala conferinta Loc joaca Parcare Restaurant Lift Spa Aer conditionat Balcon Jacuzzi
Alte specificatii:Ora check-in: 18:00 | Ora check-out: 12:0

Serviciide masa
Miculdejun este obligatoriu in perioada 30.05-15.09.2020 si seserveste la restaurantul hotelului, fara posibilitatea ca valoarea acestuia sase transforme in tichete valorice pentru celelalte mese.
Pachetulcu demipensiune (mic dejun +pranz) este obligatoriu in perioada28.06-08.09.2020, conform camerelor allocate, si se serveste larestaurantul hotelului, fara ca valoarea acestuia sa se transforme in tichetevalorice pentru celelalte mese.
Miculdejun si pranzul se acorda in sistem bufet. Pentru pranz, bufetul va include siopen bar pentru urmatoarele bauturi: apa, cafea, suc draft gama Pepsi, beredraft, vinul casei-alb/rose/rosu.
Infunctie de numarul oaspetilor micul dejun si pranzul se pot servi a la carte in5 variante de meniuri , la alegere, cu open bar inclus.
Pentruoaspetii ce achizitioneaza bonuri valorice, le vor putea consuma la oricare dinrestaurantele enumerate mai jos:
-Restaurant White Cruise - restaurant propriu, numai in cadrul barului.Barul modern atrage cu bauturi, cocktailuri diversificate intr-o ambiantadeosebita, insotita de susurul fantanii muzicale.
-Restaurant Doneli - pozitionat in fata hotelului la o distanta denumai 50 m, ofera o diversitate de preparate pescaresti, mancaruri gatite,minuturi si o gama variata de pizza.
-Restaurant Grand - pozitionat la intrarea in Eforie Nord si dotatcu aer conditionat. Reprezinta un punct de atractie bucataria chinezeasca.
-Restaurant Coralis - situat pe drumul catre plaja, ofera servireamesei in sistem de autoservire, cuprinzand o gama variata de mancaruri inclusivmeniuri speciale pentru bebelusi si meniuri dietetice.
-Restaurant Panoramic - pozitionat pe faleza statiunii EforieNord, se poate admira marea in timp ce se serveste gustoasa specialitate acasei.
-Terasa Dana - situata la o distanta de 100 m fata de hotel, esteo terasa acoperita, intima, unde se pot servi diverse specialitati culinareprecum si cu minuntata pizza, in regim linie de autoservire sau a la carte.
-Terasa Litoral - situata la 150 m de hotel, imbie cu diversespecialitati traditionale.
-Terasa Lebada - situata la 100 m de hotel, ofera o gamadiversificata de preparate in regim de autoservire.
Valoarea de masa(bonuri valorice) este de 35/70/70lei/zi si poate fi folosita la pranz/cina inoricare dintre unitatile enumerate mai sus- a la carte. Acestea se elibereazala receptia hotelului in ziua cazarii.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.