Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

POSEIDON APARTHOTEL


Descriere

Situat intre Ravda si Nesabar si oferind un design peisagistic, Apartments in Complex Poseidon ofera gratuit piscina sezoniera in aer liber si piscina pentru copii cu tobogan de apa. Accesul la WiFi este gratuit in intreaga proprietate. Oaspetii se pot relaxa si in gradina cu vegetatie luxurianta.


Toate unitatile au aer conditionat, TV cu ecran plat prin satelit si zona de relaxare. Toate includ balcon cu vedere la piscina sau la gradina. De asemenea, exista chicicineta echipata cu plite ceramice electrice, cuptor cu microunde si frigider. Toate unitatile au baie privata cu uscator de par. Se asigura lenjerie de pat.


O zona cu gratar este disponibila gratuit, cu notificare prealabila. Laguna unica cu corturi private este deschisa incepand cu mijlocul lunii mai si pana la sfarsitul lunii septembrie si poate fi utilizata la un cost suplimentar. In fata complexului exista un supermarket, disponibil din mai pana la sfarsitul lunii septembrie.


La proprietate oaspetii pot juca tenis de masa, biliard sau darts si pot inchiria biciclete si autoturisme. Cel mai apropiat aeroport este Aeroportul din Burgas, situat la 17 km de Apartments in Complex Poseidon.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.