Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Descriere

Admiral Hotel este așezat într-o poziție privilegiată, pe țărmul mării, oferind o locație cu adevărat remarcabilă și inegalabilă în inima complexului Nisipurile de Aur. Cu un design elegant și atent amenajat, hotelul emană o atmosferă de rafinament și confort, oferind o combinație minunată de spațiu și stil. Este apreciat pentru arhitectura sa distinctivă și pentru faptul că se află într-o zonă care inspiră frumusețe și relaxare.

Facilități hotel

Hotelul oferă o gamă largă de facilități pentru a satisface nevoile oaspeților, inclusiv recepție, lobby, un restaurant principal și un restaurant a la carte, bar în hol, cafenea vieneză, bar la piscină, bar cu pian, bar pe plajă, magazine, mezanin, casă de schimb valutar, piscină interioară și piscină exterioară pentru adulți și secțiune pentru copii, Wi-Fi, sală de fitness, solar, centru wellness, salon de înfrumusețare, săli de conferințe, discotecă, biciclete, birou de turism, loc de joacă pentru copii, sală de jocuri, biliard, tenis de masă, teren de volei și parcare.
 

Facilități camere

Fiecare cameră este echipată cu aer condiționat, televizor, telefon, minibar, seif, baie cu duș/cadă și balcon.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Locatie