Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

ALUASUN HELIOS BEACH


Descriere

Hotel Aluasun Helios Beach (Ex. Suneo Helios Beach)

AluaSun Helios Beach este un hotel pe malul marii. Distanta pana la centru - 400 m, 150 m de centrul comercial, 60 km de aeroportul Burgas, 34 km de Sunny Beach.
Facilitati
Construit in 1980, renovat ultima data in 2002. Doua cladiri cu 3-4 depozite, fara lift, in total 192 unitati. Hotelul are 3 restaurante si 3 baruri. Piscina (450 mp cu sectiune pentru copii), terasa la soare, salon de infrumusetare, masaj, sauna, sala de sport, spalatorie, magazine, sala de internet, seif, schimb valutar, inchiriere de masini, Wi-Fi gratuit in intregime hotel, Astro Club pentru cei mici.
Cazare
Total de 192 camere:
Ora de check-in: 14:00 p.m.
Ora check out: 11:00 a.m.
Double XS Park View (max. 2+0), aprox. 18 mp, 2 paturi (100x200)
Double Park/Sea View (max.3+0/2+1), aprox. 22 mp, 2 paturi (100x200), canapea extensibila 1 pax sau pat pliant;
Double Superior Park/Sea View (max 3+0/2+2), aprox. 28 mp, 2 paturi (100x200), patul suplimentar este canapea extensibila dubla;
Family Park/Sea View (max. 3+0/2+2), 32 mp, living separat cu canapea extensibila dubla, 1 dormitor cu doua paturi unul langa altul sau pat dublu;
Studio (max 5+0/4+2), 40 mp. 4 paturi obisnuite (100x200), canapea extensibila individuala. Aceasta camera este o locatie mare pe doua etaje, primul etaj cu doua paturi normale si doua canapele extensibile individuale, iar la etajul al doilea doua paturi normale si o baie cu dus.
Toate camerele au: baie cu dus si WC, uscator de par, telefon, A/C central, TV prin satelit, mini frigider, seif in camera (contra cost), balcon/terasa mobilata, Wi-Fi gratuit.
Optiune pentru camere comunicante la cerere.
Nu exista conditii pentru cazare pentru persoane cu dizabilitati.
Copii
Scaune inalte in restaurant, sectiune pentru copii a piscinei, loc de joaca pentru copii si mini-club, Astro club-club pentru copii, animatie, patut (gratuit)
Sport si divertisment
Gratuit
: piscina in aer liber, sezlonguri si umbrele de soare gratuite langa piscina, prosoape disponibile, sala de sport, aerobic, sala de gimnastica acvatica, tenis de masa, volei pe plaja, darts, animatie in timpul zilei si seara.
*Zona de tratamente si wellness situata in hotelul Alua Helios Bay*
Cu plata: Activitati de sporturi acvatice, serviciu de spalatorie, serviciu medical, inchiriere de masini, palapa de masaj, biliard, seif in camera
Animalele de companie nu sunt permise.
Parcare nu este disponibila.

ALL INCLUSIVE 2023:

RESTAURANTE:
*Terra Cafe:
Mic dejun: 7:30 - 10:00 h
Pranz: 12:30 - 14:30 h
Cina: 18:30 - 21:00
*Bufet international servit pe o terasa frumoasa, cu optiuni nesfarsite de calitate si bucatarie deschisa priceput. Selectie de preparate sanatoase si vegetariene disponibile. Cod vestimentar: Casual
*Kentia Pool Club: 11:00 - 17:00
* Bufet si mancare usoara pentru pranz pentru a va bucura de interior si in aer liber in timp ce faceti plaja. Varietate de bauturi si cocktailuri. Cod vestimentar: Casual
*Emona:
Cina: 18:30 - 21:00 - Restaurant a la carte cu specialitati locale.
*Bucatarie traditionala bulgara. Sunt necesare rezervari in avans. Cod vestimentar: formal.

BARURI:
*Bar Bonito Dry and Wet: 10:00 - 18:00 - Bauturi, cocktailuri, cafea si ceai langa piscina. Cod vestimentar: Casual
*Agua Bar: 17:00 - 23:00 h - Lobby bar ideal pentru a savura o cafea, bautura preferata sau cel mai sofisticat dintre cocktailurile noastre. Cod vestimentar: Casual
*Orele pot varia in functie de sezon si de ocupare. Deschiderea restaurantelor si barurilor se poate face pe baza de rotatie.

Pachetul all-inclusive incepe cu o cina in ziua sosirii si se termina cu un mic dejun in data plecarii.
Ora de check-in: dupa ora 15:00
Ora de check-out: pana la ora 11:00

Sport si divertisment - gratuit:
Sezlonguri si umbrele de soare in jurul zonei piscinei
Wi-Fi gratuit in intreaga statiune
Piscina exterioara cu sectiune pentru copii
sala
Aerobic
Aqua Gym
Scena de divertisment

Pentru copii:
Astro Club este clubul pentru copii al Alua Hotels & Resorts si face parte din mini-cluburile pentru copii cu varsta cuprinsa intre 4 si 12 ani. Acest lucru asigura cea mai buna ingrijire si programare a activitatilor adecvate varstei. Astro Family garanteaza momente magice pline de activitati si jocuri special concepute pentru copii. Clubul nostru Astro este cu siguranta un favorit printre cei mai tineri oaspeti ai nostri. Echipa noastra de divertisment calificata a dezvoltat un program complet de activitati; de la pictura pe fata la cant, dans si jocuri de apa, copiii se distreaza de minune. In plus, copiii se pot bucura si de un loc de joaca in aer liber complet echipat. Pe scurt, locul ideal pentru a te distra in fiecare zi de dimineata pana seara.
Loc de joaca pentru copii
Piscina exterioara cu sectiune pentru copii
Patutul de copii este oferit gratuit la cerere prealabila.

Servicii contra plata suplimentara:
Sezlonguri si umbrele de soare pe plaja - contra cost
Serviciu de spalatorie
Servicii medicale
Inchiriaza o masina
Masaje si tratamente
Activitati de sporturi acvatice
Biliard
Seif in camera


Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.