Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

. Teleferic Grand Hotel


Descriere

Situat in statiunea Poiana Brasov, la doar 50 de metri de o telecabina, Teleferic Grand Hotel ofera acces gratuit la internet WiFi si vedere panoramica la munte. Aceasta proprietate combina elemente rustice si caldura lemnului cu facilitati de inalta tehnologie.

Teleferic Grand Hotel combina frumusetea naturii din Poiana Brasov, cu luxul si eleganta clasica, pentru a crea o atmosfera speciala. Aici turistii se bucura de o vacanta minunata, unde se pot bucura de relaxare si delicii culinare.

Teleferic Grand Hotel ofera acces gratuit la internet WiFi si vedere panoramica la munte.

Oaspetii de la Teleferic Grand Hotel beneficiaza de acces gratuit la centrul spa, care include:
- piscina interioara;
- cada cu hidromasaj in aer liber;
- zona de fitness;
- 3 tipuri de saune: umeda, uscata si cu infrarosu.

Turistii se pot bucura de diverse masaje si tratamente, la un cost suplimentar.
Barul spa ofera o gama larga de bauturi din fructe, preparate in fata oaspetilor.

Toate camerele sunt decorate cu gust si au mobilier si decoratiuni din lemn masiv. De asemenea, includ TV cu ecran plat, minibar, seif si o zona de relaxare. Cele mai multe unitati de cazare ofera balcon.

Hotelul pune la dispozitia turistilor 260 spatii de cazare distribuite in 127 camere si apartamente astfel:
- camere single ( suprafata 18 mp) dotate cu un pat matrimonial si alcatuite din grup sanitar propriu, incalzire pardoseala in baie, balcon (3,5 mp), televizor, minibar, internet wireless, climatizare, telefon, seif, birou, uscator de par.
- camere duble economic (suprafata 19 mp) prezinta pat matrimonial sau paturi twin separate. Acest tip de camere sunt plasate la nivelul inferior al hotelului, nu detin balcon si cuprind dotari precum grup sanitar propriu, incalzire pardoseala in baie, televizor, minibar, internet wireless, climatizare, telefon, seif, birou, uscator de par.
- camere duble standard (suprafata 23 mp) cu pat matrimonial sau twin. Majoritatea camerelor au si balcon (5,5 mp) cu scaune si masuta. Ele sunt dotate cu grup sanitar propriu, incalzire pardoseala in baie, balcon (3,5 mp), televizor, minibar, internet wireless, climatizare, telefon, seif, birou, uscator de par.
- camere duble superioare (suprafata 31 mp) pat matrimonial sau paturi twin separate: grup sanitar propriu, incalzire pardoseala in baie, balcon (8 mp), televizor, minibar, internet wireless, climatizare, telefon, seif, birou, uscator de par.
- apartamente junior economic (suprafata 37 mp) alcatuite dintr-un dormitor cu pat matrimonial sau paturi twin si camera de zi cu canapea extensibila. Aceste apartamente sunt prezente la nivelul inferior al hotelului si nu detin balcon: grup sanitar propriu, incalzire pardoseala in baie, canapea extensibila 140cm, televizor, minibar, internet wireless, climatizare, telefon, seif, birou, uscator de par.
- apartamente junior (suprafata 38 mp) dotate cu: grup sanitar propriu, incalzire pardoseala in baie, balcon (9 mp), televizor, minibar, canapea extensibila 140cm, internet wireless, climatizare, telefon, seif, birou, uscator de par.
- apartamentul junior premium (suprafata 42 mp) este situat la ultimul nivel, fiind alcatuit dintr-un pat matrimonial si o canapea extensibila de 140 cm, grup sanitar propriu, incalzire pardoseala in baie, balcon (9 mp), televizor, minibar, internet wireless, climatizare, telefon, seif, birou, uscator de par.
- apartamentele deluxe (suprafata de 63 mp) se regasesc la ultimul etaj al hotelului, fiind definite de un perete realizat integral din sticla, balcon cu scaune si masa, grup sanitar propriu, incalzire pardoseala in baie, balcon (9 mp), televizor, minibar, internet wireless, climatizare, telefon, seif, birou, uscator de par. Spatiul de cazare al acestui tip de apartament dispune de un dormitor separat cu un pat matrimonial si un living cu o canapea extensibila.

La proprietate exista o scoala de schi, precum si un centru de inchiriere de echipamente de schi si snowboard, cu uscator de clapari. Exista depozit pentru echipament de schi disponibil gratuit. In plus, hotelul pune la dispozitia copiilor o camera de joaca, un club pentru copii si un loc de joaca in aer liber.

Teleferic Grand Hotel gazduieste 2 restaurante:

- 4 Seasons serveste mancaruri romanesti si internationale;
- Gourmet - unde turistii se pot delecta cu preparate rafinate.

Ambele restaurante au o terasa cu vedere la muntii din jur. Dupa orele petrecute pe partiile de schi, oaspetii se pot relaxa la barul apres-schi de la proprietate.
Hotelul se afla la 12 km de Brasov. Cetatea Rasnov este la 12 km, iar Castelul Bran este la 25 km.
Este disponibila o parcare gratuita cu 150 de locuri.

Puncte de interes:
- Telecabina Postavarul 200 m
- Partia Subteleferic 1,4 km
- Cetatea Brasovului 6 km
- Dino Parc 6 km
- Piata Sfatului 7 km
- Parc Aventura Brasov 7 km
- Paradisul Acvatic 10 km
- Partia de schi Clabucet 11 km
- Partia de schi Kalinderu 19 km

Animalele de companie nu sunt acceptate in unitatea de cazare.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.