Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Cabana Mountain View Guesthouse

Descriere



Mountain View Guesthouse se afla in Predeal,la doar 10 minute de mers pe jos pana la Partia Clabucet, in vecinatate este supermaket Carefour, acces la gara. Este inconjurata de padure, iar linistea este atuul cabanei.
Cabana este folosita in mare parte de propietari, aceasta inseamna ca este complet mobilata si utilata, nelipsind gratarul, terasa si semineu electric.
Nu este agreeata organizarea de petreceri. Accesul cu animale este interzis. De asemenea fumatul in interior este complet interzis.
Proprietatea dispune de 5 camere duble, tv cu ecran plat, 3 bai, bucatarie complet utilata, living, internet camera pentru depozitat schiurile, terasa, zona de luat masa in aer liber, gratar, gradina, curte, , teren de joaca.
Este dotata cu LCD-uri, wifi, televiziune de la digi, iar bucataria este complet utilata. Ne asteptam ca oaspetii nostri sa fie seriosi, sa aprecieze si respecte ceea ce avem in locatie.
Casa se inchiriaza complet, iar pretul nu este negociabil. Contra cost putem aranja transportul din Bucuresti cu minibus ( 8+1 locuri ) in locatie.









Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.