Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Descriere

Casa Weidner beneficiaza de o locatie centrala in centrul istoric al orasului, la intrarea in Piata Mare. Toate camerele au aer conditionat si sunt decorate cu lucrari de arta originale si locale. Oaspetii beneficiaza de parcare privata pentru motociclete, locurile fiind oferite in functie de disponibilitate.

Toate camerele de la Casa Weidner sunt prevazute cu WiFi gratuit, TV cu ecran plat cu canale prin cablu si baie privata, dotata cu dus. Unele camere au vedere la centrul vechi al orasului, iar unele camere ofera vedere la curtea interioara.

Restaurantul proprietatii serveste preparate romanesti traditionale si mic dejun tip bufet. Receptia are program nonstop. Oaspetii pot depozita bagajele la pensiune.

In apropiere exista o parcare publica, locurile de parcare fiind alocate in functie de disponibilitate. Muzeul National Brukenthal, Catedrala Luterana din Sibiu, Turnul Sfatului si Podul Minciunilor se afla la 5 minute de mers pe jos de proprietate. Gara centrala din Sibiu este situata la 1 km.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.