Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Descriere

Situat in Dubai, la 300 de metri de plaja Marina, Address Beach Resort este situat intr-o renumită clădire cu design premiat, cu 2 turnuri de 77 de etaje conectate printr-un pod suspendat. Oferă cazare cu restaurant, parcare privată gratuită, o piscină in aer liber si un centru de fitness. Proprietatea are o piscină infinită pe acoperiș, situată la o inălțime de 294 de metri, si oferă vedere superbă la Insula Bluewaters, Dubai Eye, Palm Jumeirah, Jumeirah Beach Residence (JBR) si Dubai Marina.

Proprietatea pune la dispoziție camere de familie și terasă. La cazare, oaspeții beneficiază de recepție cu program nonstop, room-service și serviciu de schimb valutar. Toate unitățile de cazare au aer condiționat, TV cu ecran plat și canale prin satelit, birou, frigider, fierbător, bideu și uscător de păr. Camerele complexului au WiFi gratuit și baie privată cu duș si articole de toaletă gratuite. De asemenea, toate camerele de la Address Beach Resort includ zonă de relaxare.

Hotelul oferă mic dejun à la carte.

Oaspeții au la dispoziție centrul spa original The Spa at Address (cel mai inalt spa din Dubai, situat la etajul 75), care oferă 2 piscine in aer liber și piscină cu stropitori pentru copii.

Address Beach Resort pune la dispoziție o saună.

Oaspeții pot savura o băutură la bar sau pot utiliza zona de afaceri.

The Walk at JBR se află la mai puțin de 1 km de complex, iar Templul Gurunanak Darbar Sikh se află la 5 km. Cel mai apropiat aeroport este Aeroportul Internațional Al Maktoum, aflat la 21 km de Address Beach Resort.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Locatie