Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Calimera Delfino Beach


Descriere

Acces internet Wi-Fi pe întreg domeniul hotelului

Piscină Relax Aduls Only

Facilități pentru copii și bebeluși

Recomandat pentru un sejur activ


Descriere hotel

Delfino Beach este un hotel de patru stele situat în stațiunea Hammamet și se întinde pe o suprafață de 100.000 mp. Resortul a fost renovat în anul 2003.



Principalele puncte de atracție

Acces internet Wi-Fi pe întreg domeniul hotelului

Piscină Relax Aduls Only

Facilități pentru copii și bebeluși

Recomandat pentru un sejur activ



Regim de masă

All Inclusive:

Mic dejun, prânz și cină tip bufet

Cină în restaurantele a la carte, o dată pe sejur cu rezervare în prealabil

Băuturi alcoolice și non-alcoolice locale

Acces internet Wi-Fi pe întreg domeniul hotelului, sală de fitness, aerobic, aqua gym, polo pe apă, pistă de alergare, tenis de masă, darts, boccia, tir cu arcul, teren de tenis, teren de fotbal, teren de basket, teren de volei, volei pe plajă, program de animație, catamaran, windsurf



Locatia

Hotelul este amplasat la o distanță de 6 km de stațiunea Nabeul, la 6 km de centrul orașului Hammamet, la 60 km de Aeroportul din Enfidha, la 65 km de Aeroportul din Tunis și la 150 km de Aeroportul din Monastir.



Soare si mare

Plajă proprie cu nisip;

Piscină exterioară cu secțiune pentru copii, piscină exterioară, piscină Relax Aduls Only, piscină exterioară pentru copii, piscină interioară;

Șezlonguri, saltele și umbrele gratuite atât la plajă, cât și la piscină. Prosoape – contra cost.



Restaurante si baruri

Restaurant principal tip bufet, Beach Snack Bar, Snack Bar; Restaurant a la carte;

Baruri: Lobby Bar, Beach Bar, Pool Bar, Tennis Bar, Disco, Moorish Cafe, Disco.



Sport și relaxare

Centru SPA, salon de înfrumusețare, tratamente faciale și corporale, manichiură, pedichiură, coafor, hammam, saună, masaje, sală de fitness, aerobic, aqua gym, polo pe apă, pistă de alergare, tenis de masă, darts, boccia, tir cu arcul, mini golf, terenuri de golf, teren de tenis, teren de fotbal, teren de basket, teren de volei, volei pe plajă, program de animație, sporturi nautice: windsurf, catamaran, banana, plimbări cu barca, catamaran, windsurf.



Facilități pentru copii

Mini Club (pentru copii cu vârsta cuprinsă între 4-12 ani), spațiu de joacă, facilități pentru bebeluși, meniu și scaune înalte în restaurant, pătuț, babysitter (contra cost).



Facilități gratuite

Acces internet Wi-Fi pe întreg domeniul hotelului, sală de fitness, aerobic, aqua gym, polo pe apă, pistă de alergare, tenis de masă, darts, boccia, tir cu arcul, teren de tenis, teren de fotbal, teren de basket, teren de volei, volei pe plajă, program de animație, catamaran, windsurf.



Facilități contra cost

Centru SPA, salon de înfrumusețare, tratamente faciale și corporale, manichiură, pedichiură, coafor, hammam, saună, masaje, servicii medicale, săli de conferință, închiriere mașini, magazine, fotograf, mini golf, terenuri de golf, sporturi nautice: windsurf, catamaran, banana, plimbări cu barca.



Bine de stiut

În hotel sunt disponibile camere interconectate.



Facilități si dotari camere

Hotelul dispune de următoarele tipuri de cameră:

Camere Standard – pat dublu sau două paturi twin;

Camere Familiale - pat dublu și două paturi twin.


Dotări camere: baie cu cadă / duș, uscător de păr, aer condiționat, seif, mini-bar, TV, telefon, acces internet Wi-Fi, balcon / terasă.


Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.