Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Alkistis Beach Hotel


Descriere

Amplasare

Acest hotel la plajă are o ambianță perfectă pentru adulții care vor să-și petreacă concediul cu adulți și se află în Mykonos.

Dotări

Într-o clădire principală cu 1 etaje și mai multe clădiri auxiliare, clienții vor găsi 102 camere. La recepția din zona de primire personal ce vorbește mai multe limbi vă stă la dispoziție pentru orice fel de ajutor. Hotelul dispune de o cameră de bagaje, de un seif, de un spațiu cu televizor, de un serviciu de închiriat mașini, de un serviciu de transfer, de un copiator, de o sală de banchete și de servicii ale unui valet. În spațiile comune este disponibil WiFi (gratuit). La serviciul de organizare a excursiilor se dă o mână de ajutor la planificarea excursiilor. O grădină oferă mai mult spațiu pentru relaxare și odihnă în aer liber. O parcare este disponibilă în funcție de necesitate pentru cei ce călătoresc cu mașina personală. Oferta cuprinde și un autobuz propriu pentru navetă. Datorită serviciului de închirieri de biciclete, împrejurimile pot fi explorate și pe bicicletă.

Locul de cazare

În camere există un aparat de aer condiționat și un sistem de încălzire. În majoritatea spațiilor de cazare clienții beneficiază de vedere spre mare de pe balcon sau de pe terasă. Camerele au un pat „King size”. Sunt disponibile dormitoare separate. Pot fi solicitate paturi suplimentare. De asemenea, sunt disponibile un seif și un birou. Se găsesc de asemenea și un frigider și un minifrigider. Un telefon cu apelare directă, un televizor cu canale prin satelit/cablu TV și WiFi (gratuit) creează confort optim. În baia dotată cu un duș se află un uscător de păr. Ca o facilitate deosebită, în băi clienților li se oferă articole de cosmetică. De asemenea, stau la dispoziție camere adaptate pentru scaun cu rotile cu baie fără bariere. Locul de cazare oferă camere pentru fumători.

Sport/divertisment

Piscinele interioare și exterioare se potrivesc de minune pentru antrenamente constante în apă și odihnă activă. Clienții își pot savura concediul pe terasa însorită cu șezlonguri și umbrele. Este disponibil un bar al piscinei/snack-bar. Diverse oferte garantează distracție, ca de exemplu aqua-fitness, o sală de fitness, tenis de masă, un joc de darts și aerobic. Copyright GIATA 2004 - 2023. Multilingual, powered by www.giata.com for client no. 128259

Mâncare

Locurile unde se poate lua masa cuprind un restaurant, o cafenea și un bar. Unitatea de cazare oferă pentru masă pachete de servicii cu mic dejun inclus și demipensiune. Zilnic sunt servite un mic dejun și o cină. La cerere pot fi pregătite mese fără gluten și feluri de mâncare vegetariene.

Carduri de credit

La hotel sunt acceptate următoarele carduri de credit: American Express, Visa și MasterCard.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Locatie