Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Archipelagos Luxury Hotel


Descriere

Hotelul Archipelagos are vedere la Marea Egee și se află la 10 km de oraș și de portul vechi din Mykonos, langă plaja din Kalo Livadi. Facilitățile oferite de proprietate includ piscină și studio de wellness.

Hotelul Archipelagos este membru al Small Luxury Hotels of the World și se află la malul mării. Decorul hotelului a fost inspirat de culorile și peisajul din insulele Ciclade. Hotelul a fost construit in formă de amfiteatru, respectandu-se arhitectura tradițională din Mikonos.

Proprietatea oferă umbrele pe plaja cu nisip. Puteți să inotați in apele limpezi ale Mării Egee sau să practicați sporturi acvatice.

Recepția și holul se află intr-o clădire separată. Oaspeții au la dispoziție lounge cu TV prin satelit, bar, restaurant, snack bar și verande mari, cu vedere frumoasă la Marea Egee. De asemenea, există o biserică foarte frumoasă, in stilul tradițional al insulei Mykonos, care oferă vedere la imprejurimi și contribuie la frumusețea și individualitatea acestei insule.

Aeroportul Mykonos este situat la 11 km.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Locatie