Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Aparthotel Coral Los Alisios


Descriere

Amplasare

Aparthotelul, un loc ideal pentru familii, se află la Los Cristianos, în apropiere de mare, într-o zonă liniștită.

Dotări

În acest aparthotel cu 6 lifturi și o recepție clienților le stau la dispoziție 146 de apartamente. Pentru o ședere confortabilă și relaxantă, hotelul dispune de o spălătorie de tip self-service. Conexiunea Wi-Fi este disponibilă (gratuit) în spațiile comune. Bunurile de consum zilnic pot fi cumpărate la supermarket. O grădină oferă mai mult spațiu pentru relaxare și odihnă în aer liber.

Locul de cazare

În camere există o sufragerie și o baie; ventilatorul creează o atmosferă plăcută. Balconul sau terasa sunt incluse în dotările standard ale majorității camerelor. Sunt disponibile dormitoare separate. De asemenea, există un minibar și un seif contra cost. Datorită unui frigider, unui aragaz, unui cuptor cu microunde și unui aparat pentru cafea/ceai, chicineta este bine echipată pentru cei ce se aprovizionează singuri. În plus, există un telefon cu apelare directă, un televizor cu ecran plat și WiFi (gratuit). În baia dotată cu un duș stă la dispoziție un uscător de păr. Locul de cazare oferă 146 de camere de nefumători.

Sport/divertisment

În timp ce adulții înoată în piscina exterioară, copiii se distrează de minune în bazinul cu apă de mică adâncime. Clienții își pot savura concediul pe terasa însorită cu șezlonguri și umbrele. Este disponibil un bar al piscinei/snack-bar. Clienții pot alege între diverse posibilități de petrecere a timpului liber, printre care o sală de fitness, tenis de masă și biliard. Aparthotelul pune la dispoziție un program de divertisment pentru adulți. Copyright GIATA 2004 - 2023. Multilingual, powered by www.giata.com for client no. 128259

Mâncare

Clienții iau mesele în atmosfera plăcută a restaurantului (nefumători și bufet). Hotelul oferă un sortiment de băuturi alcoolice și nealcoolice.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Locatie