Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Program TOAMNA 2022 Antalya – Efes – Pamukkale

ZIUA 1 | Sosire în Antalya

Zbor spre Antalya. Veți fi întâmpinați la sosire de către ghidul dumneavoastră, care vă va conduce apoi la hotel, unde veți avea parte de o primire călduroasă și de băuturi răcoritoare. Veți înnopta în zona Antalya.

ZIUA 2 | Myra- Biserica Sf. Nicolae

Mic-dejun. Această excursie vă va purta de-a lungul drumului de coastă care oferă vederi splendide asupra mării, asupra pădurilor de pin și asupra vârfurilor stâncoase ale munților Taurus. În scurt timp, veți ajunge în Myra, unde veți vizita fascinantele morminte de piatra care fac parte din cele mai deosebite atracții ale Turciei. Mormintele și sarcofagele datează din secolul IV î.Hr. În Myra veți vizita, de asemenea, și biserica Sfântul Nicolae, unde a fost îngropat Sfântul Nicolae. Veți înnopta în zona Mugla.

ZIUA 3 | Licia - Croazieră pe Dalyan

Pentru astăzi vă este pregătită o croazieră ce vă va purta prin decorul de stuf din Dalyan. La capătul lagunei, se află plaja Iztuzu numită și Plaja Țestoaselor, accesibilă numai pe mare. Aici ne vom opri, vom înota, dupa care ne vom întoarce pe coastă, de unde vom continua călătoria cu autocarul până în zona Kusadasi, unde veți petrece următoarele două nopți.

ZIUA 4 | Efes (Ephesus)

Astăzi veți vizita Efes, unul dintre cele mai mari situri arheologice din lume. Starea de conservare a cetății este excepțională. Antichitatea așteaptă să fie explorată de dumneavoastră : Agora (piața publică), templul Domițian, Nimphaeum (sanctuar construit în cinstea nimfelor acvatice), izvoarele termale, imensul Teatru (cu o capacitate de 25.000 de locuri și care se numară printre cele mai mari teatre ale Asiei Mici), aleea din marmura Arkadia și biblioteca lui Celsus.

ZIUA 5 | Pamukkale

Excursie prin minunata vale cu meandre spre Pamukkale. Terasele albe ca zăpada vizibile în depărtare din travertin au luat naștere din depozitele apei termale care curge spre aval. Acest spectacol fascinant al naturii a dus la atribuirea unui efect curativ acestui izvor, înca din Antichitate. Dupa sosire, veți avea posibilitatea de a face o baie termală la hotelul dumneavoastră. Veți înnopta în Pamukkale.

ZIUA 6 | Hierapolis

Ruinele magnificului oraș Hierapolis, care a înflorit în perioada Imperiului Roman, se întind deasupra teraselor de travertin. Aici sunt temeliile Templului lui Apollo din secolul II d.Hr. În apropiere se află impunătorul și somptuosul Teatru Roman cu cele 50 de trepte de travertin. Mai departe veți călători de-a lungul peisajului pitoresc și minunat al Munților Taurus înapoi în Antalya. Pe drum veți vizita un atelier de țesut covoare, unde veți cunoaște întregul proces de producție a covoarelor (de la producția materiei prime; mătase, bumbac și lână până la produsul înnodat finit). Veți înnopta 2 nopți în zona Antalya.

ZIUA 7 | Antalya – cascada Karpuzkaldiran

Astăzi veți vizita Antalya, unul dintre cele mai frumoase orașe de pe Riviera Turcească. Protejat de peisajul montan magnific al munților Taurus, prosperă aici o vegetație bogată. Printre altele, veți vedea simbolul orașului, Yivli Minare, minaretul »canelat«. Pe Kalekapisi, »poarta cetații«, se află turnul cu ceas pe un turn vechi al fortificației. În timpul plimbării în jurul orașului vi se ofera șansa de a face cumpărături, în special bijuterii și articole din piele. Sfârșitul este încununat de vizita noastră la cascada Karpuzkaldiran.

ZIUA 8 | Zborul de întoarcere acasă

Autocarul vă va conduce la aeroport, în funcție de orarul de zbor.

Grup minim 15 persoane.

Bootstrap Image Preview

Servicii incluse in tarif vanzare :

 Zbor dus-întors București-Antalya cu bagaj de cală și de mână;

 Taxa de aeroport

 Transfer aeroport-hotel-aeroport;

 Ghid vorbitor de limba română;

 Cazare 7 nopți la hoteluri de 4* și 5*:

 -1 noapte regiunea Antalya;

 -1 noapte zona Mugla;

 -2 nopți zona Kusadasi;

 -1 noapte Pamukkale;

 -2 nopți regiunea Antalya.

 Mic-dejun în fiecare dimineață tip bufet sau a la carte;

 Transportul la obiectivele turistice menționate în program.

Servicii neincluse:

  Pachet special cu cină tip bufet sau a la carte pentru 7 seri + bilete de intrare cu ghid la excursiile menționate în program: 109 €/pers. platit la agentie sau 129 euro/pers platiti in Turcia

 Suprataxă pentru cameră single: 110 €/pers;

 Bacșișuri pentru ghizi și șoferi – de recomandat 30 euro / persoana pe toata perioada circuitului .

Excursii opționale (se pot achiziționa doar de la fața locului)

Vizita sat Siringe, Biserica Sf. Maria (prânz inclus) – 50 euro/pers;

Croaziera pe Mare la orașul scufundat Kekova (prânz inclus) – 45 euro/pers;

Croaziera delta Dalyan (prânz inclus) – 40 euro/pers

Zbor cu balonul la Pamukkale -240-280 euro/pers ( se poate modifica)

Vizita Acvariu – 30 euro/pers.

Masa de prânz -15 euro/pers

*Prețurile pot suferi modificări în funcție de sezon iar disponibilitatea este în funcție de cerere.